NEGOTIS: bied ondernemers de vrijheid die ze zoeken

26/06/2013 @ 12:00

Elke onderneming is verschillend. Daarom hebben ondernemers nood aan een aangepaste rechtsbijstandverzekering. Aangepaste dekkingen en tarieven op maat. Sommige ondernemers organiseren zelf hun optimale rechtsbescherming, maar de meesten concentreren zich liever op hun zaak en doen hiervoor een beroep op een specialist. En als LAR-makelaar kunt u hen perfect helpen.

Rechtsbijstandverzekering à la carte 

Het grote voordeel van NEGOTIS voor ondernemers? Hun rechtsbijstandverzekering wordt volledig afgestemd op de noden van hun bedrijf
Logisch: een kleinhandelaar ontmoet andere problemen dan bijvoorbeeld een middelgroot IT-bedrijf. Via NEGOTIS kunnen de meest uiteenlopende activiteiten verzekerd worden in rechtsbijstand. Dit is dé oplossing voor ondernemers: een transparant en competitief geprijsd aanbod dat hen volledig op hun gemak stelt. 

Basiswaarborgen en optionele waarborgen 

NEGOTIS is een toegankelijke rechtsbijstandverzekering. Zo is er de basiswaarborg Uitbating, voor rechtsbijstand bij de uitbating van de professionele activiteiten. Daarnaast kan de ondernemer optionele waarborgen opnemen in de polis: Verzekeringen, Administratief, Onroerend Goed, Algemene Contracten.

NEGOTIS biedt ,ondernemers op zoek zijn naar een rechtsbijstandverzekering op maat, de perfect oplossing. U kan nog meer nieuws in verband met het Negotis product verwachten de komende maanden.