Over rechtsbijstand

Onze samenleving wordt er niet eenvoudiger op. De wetgeving is een bos dat maar blijft groeien en waar weinigen nog de bomen door zien. Er is de drukte van alledag. En u moet het allemaal maar kunnen bijhouden.

Bent u voorbereid op tegenslagen?

Hoe verstandig u de zaken ook aanpakt, u kunt nooit alle risico’s uitsluiten. Een ongeval zit soms in een klein hoekje en is snel gebeurd. En de gevolgen zijn soms groot. Maar zo ver hoeft het niet te komen.

Leef zonder zorgen, met LAR Rechtsbijstand.

Bij LAR zijn we experts in rechtsbijstand. Ervaren juridische experts staan u bij in uw dagelijkse leven. Hebt u tegenslag? Dan vangen we dit perfect op, zodat u snel terug de draad kunt oppikken. We halen uw gelijk, beschermen uw reputatie en geven u nuttig advies, waardoor u al veel problemen kunt voorkomen.

U heeft daarbij volledig vrije keuze van advocaat. Deze zal de verdediging van uw belangen op zich nemen, maar u kan daarnaast vanzelfsprekend verder bij ons terecht voor alle nodige uitleg of advies. Wij nemen alle erelonen en kosten ten laste. Deze kunnen inderdaad hoog oplopen.Denken we maar aan kosten van dagvaarding, gerechtsdeurwaarder, advocaat, gerechtsdeskundige,…

Ontdek op onze productpagina hoe LAR u kan bijstaan.