WAT ALS ...

… u in een verstrooide bui de straat oversteekt en u een zwaar verkeersongeval veroorzaakt, waarbij een motorrijder het leven laat. U wordt vervolgd voor onvrijwillige doodslag.

Uw advocaat zal u voor de strafrechter verdedigen. Wij betalen zijn erelonen en alle gerechtskosten.

… u tijdens het joggen wordt omvergereden door een fietser. U komt ten val, heeft een open wonde en moet naar het ziekenhuis voor verzorging.

Wij helpen u om de letselschade te bepalen en een vergoeding te eisen bij de familiale verzekering van de fietser. Ook hier wordt u bijgestaan door een expert in het bepalen van letselschade en/of een advocaat in het kader van een procedure, mocht de tegenpartij niet ingaan op uw eisen of de aansprakelijkheid betwisten.

… uw buurman werken uitvoert aan zijn woning. Daarbij wordt de stabiliteit van uw woning aangetast en vertonen bepaalde muren in uw huis barsten. 

Via advocaat en in kortgeding zorgen we voor de onmiddellijke stopzetting van de werken en het eisen van noodzakelijke stabilisatiewerken. Nadien kan een expert de effectief toegebrachte schade inschatten en eist uw advocaat vergoeding voor de rechtbank. Minimale kostprijs voor dergelijke dringende en complexe geschillen, makkelijk 10.000 euro.

… er bij een kleine chirurgische ingreep er iets fout gaat en er treden complicaties op doordat de arts bij het afsluiten van de wonde het gaas vergeet te verwijderen.

LAR schakelt meteen een medisch expert in om alle letselschade correct in te schatten en zorgt dat u een gepaste vergoeding bekomt.

… u van de ene dag op de andere wordt ontslagen, waarbij uw werkgever bovendien een veel te lage ontslagvergoeding betaalt.

Via een gespecialiseerde advocaat bekomen we voor u de vergoeding waar u recht op hebt. 

… na het overlijden van uw vader er een grondige discussie ontstaat rond de verdeling van de erfenis. Uw broer en zus willen dit anders regelen dan u het voor ogen hebt.

Wij stellen meteen een mediator aan om tot een oplossing te komen. Lukt dit niet, dan verdedigen we u voor de rechtbank.

… u uw woonkamer in een nieuw kleedje steekt met volledig nieuwe designmeubels. Maar na amper een maand verschijnen in het hout verkleuringen en barsten. Zowel de meubelzaak als de fabrikant van de meubelen weigeren elke tussenkomst.

Met onze hulp bekomt u nieuwe meubels of krijgt u uw geld terug.

… de fiscus de kosten die u als werkelijke kost heeft ingebracht, betwist. U blijft bij uw standpunt, maar de fiscus ook. U wordt gedagvaard.

Daarop krijgt u van ons een gespecialiseerde advocaat die u voor de rechtbank verdedigt.

… door een persoonlijk geschil met een leraar uw zoon in zijn laatste jaar middelbaar niet slaagt. Daardoor kan hij geen hogere studies aanvatten.

Samen met een specialist in onderwijsmateries onderzoeken we deze beslissing, brengen de zaak voor de bevoegde onderwijsinstanties om de situatie ongedaan te maken.