WAT ALS ... 

… uw woning waterschade oploopt en uw brandverzekeraar weigert de helft van de schade te vergoeden.

Dan zorgen wij dat een expert van uw keuze wordt aangesteld die uw exacte schade zal berekenen, zal onderhandelen met uw brandverzekeraar zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op hebt. De kosten en erelonen van de expert nemen wij ten laste.

… bij wegenwerken in uw straat uw voortuin en de gevel van uw woonst worden beschadigd door een bulldozer. De schade loopt in de duizenden euros. 

Wij stellen in eerste instantie een expert aan om de schade in te schatten. Wij onderhandelen met de aannemer om vergoeding te bekomen. Bekomt u onvoldoende vergoeding of de aannemer of zijn verzekeraar weigeren mee te werken, dan brengen wij de zaak voor de rechter met een advocaat van uw keuze.

… er brand ontstaat in uw keuken, met behoorlijk wat schade tot gevolg. Maar uw brandverzekeraar weigert tussen te komen. Hij beweert dat de schade opzettelijk werd veroorzaakt. Dit kan u vanzelfsprekend niet aanvaarden.

Wij helpen u met de hulp van expert en advocaat om voor de rechtbank het tegendeel te bewijzen.

… u uw waterleiding laat vernieuwen, maar u constateert na 3 maanden ernstige vochtplekken door lekken in de vernieuwde waterleiding. De loodgieter schuift de verantwoordelijkheid van zich af, terwijl de fout volgens u overduidelijk bij hem ligt.

Wij stellen meteen een expert aan om de schade vast te stellen en de verantwoordelijkheid aan te tonen. Gezien de betwisting door de loodgieter komt  de zaak voor de rechtbank. Ook hier zal een door u gekozen advocaat uw belangen maximaal verdedigen. De kosten van dit alles, expert, advocaat en gerechtkosten betalen wij in uw plaats.

… de overheid een nieuwe weg wil aanleggen op de plaats waar uw woning staat. Ze stelt een vergoeding voor, maar die is voor u onaanvaardbaar.

Wij stellen meteen een gespecialiseerde immobiliënexpert aan om de juiste waarde te bepalen en zullen de kosten van uw advocaat op ons nemen die bij de gepaste gerechtelijke instanties de juiste vergoeding zal vorderen. Dergelijke specifieke administratieve geschillen kosten stukken van mensen. Een rechtsbijstandsverzekering neemt deze zware last van uw schouders.