Preventie & Advies

De juristen van LAR staan achter u


U wilt steeds het beste. Aan mogelijke tegenslagen denkt u niet graag, maar ze horen nu eenmaal bij het leven. In vele gevallen kunt u echter makkelijk problemen vermijden, of voorkomen dat ze escaleren. Met LAR staat een heel team van specialisten achter u. Juristen met indrukwekkende kennis van de meest uiteenlopende materies, en jarenlange ervaring. U kunt altijd rekenen op hun concrete steun.

Wat als ... 

... u uw woning wilt verbouwen, maar twijfelt aan de geldigheid van het contract dat u afsluit met de aannemer.

… een voormalige collega laster verkoopt op de sociale media, met grote  gevolgen voor uw reputatie. En u weet niet meteen hoe u daar kunt op reageren om het te stoppen.

… u op het punt staat een belangrijke aankoop op het internet wilt doen. Maar u hebt twijfels bij enkele clausules uit de verkoopsvoorwaarden.

… een van uw leveranciers tijdens werkzaamheden schade veroorzaakt aan het voertuig van de buren.

… u uw zaak over enkele maanden stopzet. En u wilt graag weten wat de modaliteiten zijn van uw pensioenbeloftes, en hoe u er van kunt genieten. 

Vraag op elk moment juridisch advies 

Wordt u met een situatie geconfronteerd die een juridisch advies vereist? Dan kunt u ons gerust bellen of mailen voor advies. Onze experts geven u snel telefonisch een bruikbaar antwoord in mensentaal. Zo kunt u snel anticiperen of erger voorkomen. Vraagt uw situatie meer studie? Dan zetten we gespecialiseerde juristen in die u een gedetailleerder antwoord geven op uw vraag. 

Uw digitale leven is beschermd

Wordt uw reputatie, of die van één van uw gezinsleden, op het internet of in de sociale media geschaad? Dan kunt u ons altijd contacteren om de nodige stappen te ondernemen.