Logo Lar
Coronavirus informatie: Wij stellen alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Profiteer van GRATIS toegang tot de belangrijkste juridische documenten met betrekking tot Covid-19!

Coronavirus informatie:

Beste klant, beste makelaar

 

Geconfronteerd met de coronaviruscrisis is LAR / The Legal Village meer dan ooit bereid om zijn partnermakelaars te ondersteunen en zijn rol als juridische hulp en raadgever te vervullen. Daarom bundelen we onze krachten met een team van advocaten om gratis toegang te bieden tot een online bibliotheek met essentiële juridische documenten om de meest voorkomende situaties aan te pakken. Deze documenten zijn up-to-date, personaliseerbaar en direct toegankelijk. 

< https://covid19-support.legal/nl >

Bij LAR werken we, net als iedereen die dat kan, ook van thuis uit! Onze telewerkcultuur is goed ingeburgerd en bestaat al jaren, wat betekent dat alles in het werk wordt gesteld om de continuïteit van onze diensten en onze rol als rechtsbijstandsverzekeraar te waarborgen. We staan meer dan ooit tot uw beschikking!

 

Wilt u contact met ons opnemen?
Bel LAR Info op 078 15 15 55.

Het LAR-team