Logo Lar
Coronavirus informatie: Wij stellen alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Profiteer van GRATIS toegang tot de belangrijkste juridische documenten met betrekking tot Covid-19!

LAR Business

Ondernemen in België wordt er niet eenvoudiger op. Nieuwe regels, andere fiscaliteit, veel administratie en nogal wat risico’s waar u rekening mee moet houden.

Met de waarborgen en diensten van LAR BUSINESS concentreert u zich ten volle op uw zaak. Doet er zich een onvoorziene situatie voor? Een geschil met een klant, leverancier of de overheid? Dan staan de LAR-experts u met raad en daad bij. U kan bij ons terecht met al uw vragen. Wij bieden voor elke ondernemingsvorm een aanpak op maat.

 

LAR BUSINESS PRO voor KMO’s

LAR BUSINESS RETAIL voor de kleinhandel

LAR BUSINESS FREE voor Vrije Beroepen

 

Ons gamma voorziet dit aanbod daarenboven in 3 niveaus:

 

FIX

Een must als u gerust door het leven wil stappen. De belangrijkste basiswaarborgen en tussenkomsten en dit voor een heel interessant tarief.

 

FLEX

U wil een hoge graad van zekerheid en comfort met uitgebreide dekkingen en hoge tussenkomsten? Dan is FLEX ideaal voor u.

 

FULL     - best deal-

Onze meest complete formule. De hoogste tussenkomsten en op elk moment genieten van de meest complete diensten. De FULL formule is precies wat u zoekt.