Logo Lar
Coronavirus informatie: Wij stellen alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Profiteer van GRATIS toegang tot de belangrijkste juridische documenten met betrekking tot Covid-19!

LAR Family

Het leven wordt er niet eenvoudiger op. Zowel thuis, op het werk, in het verkeer, op het internet...  Vele activiteiten en ambities betekenen veel plezier en geluk, maar ook onvoorziene gebeurtenissen.

Met LAR FAMILY hoeft u hiervan niet wakker te liggen. Want de vele waarborgen en diensten zijn zo uitgebreid dat vrijwel alles verzekerd is.  Zo stappen u en uw gezinsleden gerust door het leven. Kies zelf de verzekering die het best bij u past; als deelnemer aan het verkeer, als eigenaar of huurder van een woning, gewoon in uw privéleven en zelfs in uw digitale leven. Ons gamma voorziet dit aanbod daarenboven in 3 niveaus:

 

FIX

Een must als u gerust door het leven wil stappen. De belangrijkste basiswaarborgen en tussenkomsten en dit voor een heel interessant tarief.

 

FLEX

U wil een hoge graad van zekerheid en comfort met uitgebreidere dekkingen en hogere tussenkomsten? Dan is FLEX ideaal voor u.

 

FULL 

De hoogste tussenkomsten en heel uitgebreide diensten. De FULL formule is precies wat u zoekt.

 

FULL TAX ADVANTAGE    - best deal-

Onze meest complete formule waarbij je ook van een FISCAAL VOORDEEL geniet. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie heeft u een fiscaal voordeel van maximaal 124 euro/jaar op uw premie. Een geschil hoeft niet altijd opgelost te worden via een gerechtelijke procedure. Als de specialist in de materie in België ziet LAR het dan ook als haar maatschappelijke rol om mediatie te bevorderen.   Daarom is mediatie of bemiddeling steeds inbegrepen in onze LAR FAMILY.

 

Voorkomen blijft echter nog altijd beter dan procederen of mediëren.  Daarom kunt u steeds onze juristen bellen of mailen voor advies, zonder meerkosten.